Snoepgoed en zoete eenzaamheid in ‘n geheim wonderland

Operadans en luxe desserts

Tijdelijk ontsnappen aan de chaos van de wereld in een magische tuin, je ondertussen onderdompelen in een verantwoorde combi van literatuur, muziek, beeldende kunst en dans ineen, en goudomrand met drankjes en luxe desserts. Sweet Solitude heet deze openluchtvoorstelling. Initiatiefnemer is de van oorsprong Canadese zangeres Nicole Jordan: “Centraal staat het begrip eenzaamheid, zoete eenzaamheid welteverstaan. Eenzaamheid is een keuze – echte eenzaamheid is het niet!” Sweet Solitude gaat over het vinden van rust in een drukke wereld en het genieten van een moment voor jezelf. “De prachtige tuin van holistisch centrum Hands at Work, pal achter het Vredespaleis, is hiervoor de perfecte locatie, want er gaat een sfeer van vrede en verjonging vanuit en in hun grote en magische tuin word je omgeven door een enorme rustieke, oude eik en rustgevende vijvers.”

De voorstelling van ongeveer een half uur bestaat uit live uitgevoerde liederen van Henry Purcell (O, Solitude) en Samuel Barber (op teksten van W.B. Yeats en James Joyce). Jordan: “De liederen worden door mij gezongen, met op piano Celia Garcia-Garcia. De choreografie, gemaakt door Zaddik Francis, wordt gedanst door Jozefien Debaillie, en de Engelstalige poëzie, naar voren gekomen op een eerder georganiseerde dichtwedstrijd van de Haagse producent van de voorstelling, OperaDans, wordt voorgelezen door actrice Ellis van Maarseveen. Het geheel wordt aangekleed met kostuums die Leslie Eisinger maakt.” De voorstelling eindigt met een heerlijk dessert, een stukje zoete taart en drankjes, alles inbegrepen in de prijs van het ticket.

Sweet Solitude door OperaDans is te zien op zo 22 mei (14.00, 15.30, 17.00 en 18.30 uur). Voor tickets en meer informatie: www.operadans.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s